Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ultimele Noutăți

Trenduri pentru piața imobiliară în 2020

Industria imobiliară din România este în plină expansiune. Accentul în 2020 se va pune asupra spațiilor comerciale. Piața devine mult mai matură, iar cererile sunt din ce în ce mai mari. Dacă până acum clienții erau interesați, în principiu, doar de locație, potențialii cumpărători se îndreaptă către smart buildings, concept ce se concentrează pe automatizarea controlului clădirilor, de la căldură, ventilație până la lumini și securitate.

Revoluționează industria imobiliară cu VAUNT® – Shared Properties!

VAUNT® lansează VAUNT® – Shared Properties, un concept inovativ destinat agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari. Astfel, în data de 5 decembrie 2019, te așteptăm la evenimentul de lansare VAUNT® – Shared Properties, la V7 Startup Studio, începând cu ora 18. Pentru a participa, te rugăm să ne contactezi telefonic la 0761693660 sau la adresa de mail: adrian@aesthetic-works.com.

Nu mai lăsa niciun lead să îți scape de acum!

Devine din ce în ce mai greu să gestionezi lead-uri, de la proveniența acestora până la o administrare eficientă, indiferent dacă ești dezvoltator imobiliar, agenție imobiliară sau agent independent. De azi, cu Vaunt, nu vei mai rata niciodată un lead!

Bine ai venit pe blogul VAUNT!

Ne pare bine să te găsim și pe blog!

Aici vom posta articole referitoare la modificări și update-uri ale aplicației VAUNT.

Pentru orice nelămurire, ne poți contacta!

Echipa VAUNT

Call Now Button