Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ultimele Noutăți

Participăm la Web Summit Lisabona 2021!

VAUNT va fi prezent anul acesta la Lisabona, în perioada 1-4 noiembrie, la una dintre cele mai mare conferințe internaționale tech. Aceasta reunește investitori, start-up-uri și media. 

Pe parcursul celor 4 zile de conferințe, întâlniri și mentorat, o parte din echipa noastră va reprezenta aplicația VAUNT. Pentru cei interesați, în data de 4 noiembrie, o să fim prezenți toată ziua la stand-ul de prezentare VAUNT. Te așteptăm să ne cunoaștem, să-ți prezentăm VAUNT și impactul pozitiv pe care o astfel de aplicație îl are asupra industriei imobiliare!

Wish us good luck and see you there! 

Trenduri pentru piața imobiliară în 2020

Industria imobiliară din România este în plină expansiune. Accentul în 2020 se va pune asupra spațiilor comerciale. Piața devine mult mai matură, iar cererile sunt din ce în ce mai mari. Dacă până acum clienții erau interesați, în principiu, doar de locație, potențialii cumpărători se îndreaptă către smart buildings, concept ce se concentrează pe automatizarea controlului clădirilor, de la căldură, ventilație până la lumini și securitate.

Revoluționează industria imobiliară cu VAUNT® – Shared Properties!

VAUNT® lansează VAUNT® – Shared Properties, un concept inovativ destinat agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari. Astfel, în data de 5 decembrie 2019, te așteptăm la evenimentul de lansare VAUNT® – Shared Properties, la V7 Startup Studio, începând cu ora 18. Pentru a participa, te rugăm să ne contactezi telefonic la 0761693660 sau la adresa de mail: adrian@aesthetic-works.com.

Nu mai lăsa niciun lead să îți scape de acum!

Devine din ce în ce mai greu să gestionezi lead-uri, de la proveniența acestora până la o administrare eficientă, indiferent dacă ești dezvoltator imobiliar, agenție imobiliară sau agent independent. De azi, cu Vaunt, nu vei mai rata niciodată un lead!

Bine ai venit pe blogul VAUNT!

Ne pare bine să te găsim și pe blog!

Aici vom posta articole referitoare la modificări și update-uri ale aplicației VAUNT.

Pentru orice nelămurire, ne poți contacta!

Echipa VAUNT

Call Now Button