Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ce găsești în noua secțiune de cereri? (Agency)

Noua secțiune de cereri pentru agenții pune la dispoziție o serie de unelte pentru a-ți ușura munca. Odată ce intri în această nouă secțiune (pe care o poți accesa din meniul din stânga), vei avea acces la toate cererile de care te ocupi tu sau, în cazul în care esti manager, vei avea acces la cererile tuturor agenților.

Precum în modelul de mai jos „Cereri1„, vei putea selecta cererile în funcție de dată, status, agenți, tipul proprietății, numărul de camere, și disponibilitatea vânzării/închirierii.

Așa cum se vede în modelul de mai jos, statusul este reprezentat de o bulină roșie, însemnând că cererea este încă valabilă, iar bulina verde reprezintă o cerere care a fost rezolvată.

Cereri1

Odată accesată o cerere, vei avea acces la detalii despre această, precum în modelul „Cereri2„. Detaliile includ: bugetul închirierii/vânzării, locația, client și agentul. De asemenea, ai acces la detaliile proprietății, ale clădirii și poți analiza și observațiile existente în acest caz.

Cereri2
Cereri3

În modelul „Cereri3” poți vizualiza proprietățile sugerate automat de VAUNT, care se înscriu în cererea înregistrată de tine. Astfel, în model poutem observa 3 astfel de prorpietăți. Poți selecta o acțiune asupra unei sau mai multor proprietăți, iar mai apoi o selectezi, analizezi lead-ul căruia dorești să trimiți această ofertă și adaugi observații. Mai apoi, poti să descarci PDF-ul ofertei, să copiezi link-ul sau să trimiți mail posibilului tău client.

Tot aici poți vedea și cum anulezi o cerere. Este foarte simplu. În dreapta paginii sus ai un buton „Anulează cererea”

Related Articles
Call Now Button