Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ce găsești în secțiunea „Portofoliu proiecte”?

Secțiunea „Portofoliu proiecte” dispune de două tipuri de acțiuni: Portofoliu proiecte și Adaugă proiect. PORTOFOLIU PROIECTE prezintă toate proiectele integrate în VAUNT.

*Prezintă două tipuri de filtre în funcție: nume proiect, status vânzare: toate, vândut integral sau disponibile.

În momentul în care accesăm o clădire, putem observa o serie nouă de acțiuni: detalii proiect, listă proprietăți proiect, clienți proiect, plan proiect, link-uri pentru sharelink.

În cazul detaliilor proiectului, dispunem de date precum: nume, website, e-mail, telefon, număr telefon secundar, an finalizare, etc. De asemenea, avem acces și la documente ale proiectului și imagini.

Lista proprietăților proiectului prezintă toate proprietățile prezente într-un proiect, disponibile (bulina verde) sau vândute (bulina roșie).

*Există filtre în această secțiune în funcție de ID, Agenți, etaj, numele tipului locuinței, status proprietate și suprafața utilă. Atunci când accesezi o proprietate, vei fi transferat în secțiunea Portofoliu proprietăți.

Seectiunea de Clienți proiect prezintă, în acest caz, de la 5 la 1, în ordine cronologică, clienții cumpărători. Odată accesat unul dintre clienți, utilizatorul are acces la detalii personale, cereri ale clientului respectiv, proprietătile cumpărate, istoricul acțiunilor, dar și acordul clientului cu privire la colectarea datelor cu caracter personal. Totodată, utilizatorul poate edita, adăuga sau șterge informații cu privire la clientul respectiv, atât timp cât acest client i-a fost asignat lui.

În secțiunea Plan proiect poți edita planului sau poți accesa lista clădirlor și etajelor proiectului. Totodată, poți adăuga etaje pentru clădire.

Link-uri pentru sharelink primite accesul rapid la proprietăți din proiect care pot fi accesate de către lead-uri și clienți prin acest link (copiază link). De asemenea, poți adăuga un link, cu ajutorul unei adrese url și a unui nume.

În secțiunea ADAUGĂ PROIECT, utilitzatorul poate, în funcție de anumite criterii, să adauge un proiect.

! Toți itemii care au * sunt obligatorii pentru a putea adăuga un proiect, precum: Județ, Oraș, Zonă, Adresa exactă, Nume proiect, An finalizare, Status construcție. Ceilalți itemi nu sunt obligatorii, însă pot oferi informații esențiale pentru proiectul tău.

Call Now Button