Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ce găsești în secțiunea „Portofoliu proprietăți”?

Filtre: *Fiecare secțiune dispune de filtre de selecție în funcție de ID/număr, agent, etaj, tip bucătărie, nume tip locuință, status proprietate, suparața utilă și numărul camerelor.

În această secțiune, utilizatorul are acces la o serie de acțiuni: portofoliu proprietăți, adaugă o proprietate, export listă proprietăți, importă din CSV.

Secțiunea Portofoliu Proprietăți prezintă posibilitatea de a viziona mai multe proprietăți introduse: TOATE, care vor fi afișate în funcție de filtrele utilizate de tine. În această situație, atât manager-ul, cât și agentul au acces la toate proprietățile, indiferent de agentul căruia i-au fost asignate acestea. Mai departe, poți selecta doar proprietățile din anumite clădiri, în funcție de ceea ce ai adăugat, ca în exemplul de față: BUILDING 10, BUILDING 11, BUILDING 12, etc.

Secțiunea Adaugă o Proprietate îți permite să adaugi o locuință, în funcție de locația proprietății, unde poți pune pin pe hartă. Mai departe, trebuie obligatoriu* să adaugi județul, orașul, zona, adresa exactă. Totuși dacă dorești să ascunzi locația exactă, ai această posibilitate. Poți promova anunțul pe prima pagină.

! În această secțiune orice acțiune urmată de semnul * este obligatorie pentru a adăuga o proprietate.

Ai mai multe butoane utile în cazul adăugării unei proprietăți. În cazul proiectului, poți bifa dacă acesta este un proiect rezidențial nou, sau deja existent. De asemenea, ai mai multe informații despre proprietate: tipul proprietății, tipul locuinței, cod intern, nume tip locuință, vânzare, închiriere, comision, compartimentare, etaj, monedă, confort, tip bucătărie, suprafață utilă, suprafață construită, suprafată balcon, număr camere, număr băi.

Mai departe, trebuie să introduci informații suplimentare despre imobilul din care proprietatea face parte: tipul imobilului, numărul de etaje, dacă este în construcție, proiect, construit, în curând, anul construcției. De asemenea, ești încurajat să adaugi imagini ale proprietății, dar și o scurtă descriere, cu posibilitatea de a fi atât în română, cât și în engleză.

Ultimele două categorii Export Listă Proprietăți și Importă din CVS sunt utile în situațiile în care ai nevoie de statistici fizice și lucrezi cu o bază de date mare în ceea ce privește proprietățile pe care dorești să o adaugi în aplicație.

Totodată, noul update al aplicației permite descărcarea imaginilor proprietăților.

Related Articles
Call Now Button