Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cum semnezi din secțiunea de „Portofoliu Proprietăți”?

În secțiunea Portofoliu Proprietăți există 3 stadii ale acestora: Disponibil (verde), Rezervată (galben), Vândută (roșu).

În cazul în care utilizatorul accesează o proprietate disponibilă, acesta va avea în plus secțiunea de ADĂUGARE SEMNARE.

În această secțiune vei avea de parcurs 5 pași:

  • Vei alege agentul căruia îi este asignată proprietatea. – ca în exemplul de mai jos:
  • Următorul pas presupune alegerea clientului cu care îti dorești să realizezi semnarea, ca în exemplul de mai jos: Diana Constantin.
  • Pasul 3 presupune alegerea dependințelor pe le-a cumpărat clientul, fie acesta loc de parcare sau boxă.
  • În această casetă vei putea introduce datele despre tranzacție, atât al proprietății cât și al dependinței. Vei putea introduce manual date despre discount, prețul contractului (fără TVA), cota TVA (5%, 19% sau nu se aplică). Acesta va fi calculat automat, iar în final vei obține prețul final al proprietății și dependenței clientului, în urma calculului TVA-ului și discount-urilor. Tot aici vei putea adăuga data tranzacției și vei putea introduce note.
  • În ultimul pas vei putea notifica atât agentul cât și clientul. Va trebui doar să introduci email-ul persoanelor ce primesc notificarea și setarea reamintirii plății: Înainte cu 30 de zile, cu 10 zile sau cu o zi. În aceată casetă vei putea vedea și suma pe care clientul a achitat-o deja.

În cazul proprietăților deja vândute, există opțiunea de a edita tranzacțiile. Urmărește modelul de mai jos.

Mai departe poți edita tranzacția ca în modelul de mai jos. Pașii sunt aceiași ca în situația prezentată anterior, cu mențiunea că nu se mai poate modifica sau adăuga clientul, ci este deja stabilit.

Odată încheiată tranzacția, în secțiunea Proprietăți, după ce accesezi o proprietate și apoi categoria Financiar, vei putea vedea acest tabel, ca în modelul de mai jos, care îți oferă informații despre fiecare tranzacție.

Related Articles
Call Now Button